Crna Gora

Crna Gora | Nelt LSP

Aktvizicijom 80% vlasničkog udela u kompaniji Montenomaks C&L, logističkom lideru na crnogorskom tržištu, značajno je prošireno logističko delovanje kompanije Neregelia, članice Nelt Grupe i najveće distributivne kompanije u Crnoj Gori.

Poslovnu izvrsnost iz domena distribucije Neregelie, izgrađenu tokom dve decenije rada, uz dugogodišnje iskustvo u logistici i špediciji Montenomaksa, predstavljamo tržištu kao jedinstvenu ponudu integrisanih logističkih usluga.

Odgovorno ispunjavanje zahteva tržišta, i praćenje svetskih trendova u oblasti logistike, uz podršku stručnog i odgovornog kadra, doveli su Montenomaks C&L na poziciju na kojoj se danas nalazi. Investicija u Distributivno logistički centar u Danilovgradu, u okviru kog funkcioniše Carinska ispostava Danilovgrad, omogućila je pružanje integrisane usluge i preuzimanje kompletne brige o robi klijenata, po čemu je kompanija jedinstvena  na tržištu Crne Gore.

Našu mrežu danas čine Podgorica, Danilovgrad i još 10 poslovnica koje se nalaze na ključnim granicnim prelazima, oba crnogorska aerodroma i u Luci Bar.

Licencirani smo IATA cargo agenti i zastupnik kompanije FEDEX za Crnu Goru.

Posetite nas

Montenomaks C&L
Ćurilac bb, 81410 Danilovgrad

Kontaktirajte nas

+382 77 200 001

+382 67 188 081

info@montenomaks.co.me

2500 +

FTL godišnje

60000 +

Carinskih postupaka

11000

Skladišnog prostora m2

1100 +

Isporuka dnevno

Something went wrong while retrieving your map, please ensure you have entered the short code correctly.