IMG-b9a9baf63e5bf1377102f8db6ab92604-V - Copy

Četvrta akcija “Srce na teren”

Interna akcija zaposlenih u kompaniji Nelt pod nazivom „Srce na teren“ organizovana je poslednjeg dana januara. Četvrti put, zaposleni u menadžmentu, distribuciji i logistici proveli su zajednički radni dan na terenu. U duhu Brige o ljudima, jedne od ključnih vrednosti Nelta, ovom akcijom se naročito podstiče otvorena komunikacija, timska saradnja i motivacija.

Ovo je bila jedinstvena prilika da se više od 70 zaposlenih u menadžmentu upozna sa drugačijim radnim okruženjem, dnevnim zadacima koji se javljaju u distribuciji i logistici i da daju svoj doprinos na terenu. Sa druge strane,  zaposleni u distribuciji i dostavi su dobili podršku u radnim aktivnostima. Akcijom su obuhvaćeni svi regionalni distrubutivni centri, filijale i cross-dock centri u Srbiji.

,,Obišla sam teren sa Mirkom Vučićevićem, kolegom iz prodaje. On je zadužen za asortiman Neoplantinih proizvoda i Dr  Oetker. Obišli smo prodajne objekte u reonu Konjarnik i Južni Bulevar. Bilo je zanimljivo! Preslagala sam proizvode, proveravala datume isteka roka trajanja, pravila trebovanje proizvoda… Smatram da ovom akcijom upoznajemo kolege iz organizacije, razmenjujemo informacije i stvaramo širu sliku o našem poslovanju”, kaže jedna od učesnica, Bojana Cvetković, menadžer za upravljanje novčanim tokovima.

Srce na teren se organizuje od 2017. godine.

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *