Услуги во јавниот царински склад

Услуги во јавниот царински склад
Nelt LSP – Public Customs Warehouse Services

УСЛУГИ ВО ЈАВНИОТ ЦАРИНСКИ СКЛАД

Услуги во Јавниот Царински Склад | Nelt LSP

Во рамките на логистичкиот комплекс, на адреса Маршал Тито 206, 11272, Добановци, на располагање се преку 3.000 m2 царински склад за сместување на царинска стока.

Врвната техничка опременост и искуството на вработените ни овозможуваат да обезбедиме комплетна услуга на складирање, сортирање, комисионирање и дистрибуција на стоката во согласност со добрата деловна практика и со прописите на надлежните органи кои ја дефинираат работата на царинскиот склад од типот A. Царинската стока е под царински надзор и може да се царини парцијално, според потребите на клиентите.

Дополнителна предност е локацијата на Царинската испостава Складиштето во рамките на самиот комплекс на логистичкиот центар Nelt во Добановци, како и достапните паркинзи со придружните содржини (ресторан, пералница, тоалети со туш кабини).

Царинење

Базирани на нашето повеќе-годишно искуство во областа на логистиката, Царинските постапки…

КОНОПС – Дополнителни услуги

Заради потребата на клиентите, континуирано да ги прилагодуваат своите производи…

Интерна Логистика

Nelt на своите клиенти им обезбедува услуга на управување со логистичките процеси во рамките на нивните…

Транспорт

Вашите потреби во областа на транспортот на различни температурни режими, ги сервисираме…

Складирање

Во сегментот на складирање на стоки, подготвени ги дочекуваме барањата на новите клиенти…

Достава

Робата на купувачите се доставува со флота која брои 250 доставни возила со носивост…

23000 +

FTL годишно

72000 +

Царинска постапка годишно

125000 +

Простор за складирање m2

8500 +

Дневна испорака