Транспорт

Транспорт
Interna logistika1

ТРАНСПОРТ

Транспорт на различни температурни режими| Nelt LSP

Вашите потреби во областа на транспортот на различни температурни режими, ги сервисираме низ цела Европа и Русија. Флота од преку 220 возила, во сите температурни и други режими на превоз, овозможува да се реализира преку 9.000 комплетни утоварии годишно. Референтната листа на корисници не позиционира на лидерското место во регионот. Возилата во сопственост на компанијата поседуваат најсовремена опрема, TAPA TSR стандарди на ниво А, и со право можеме да кажеме и одговориме на сите ваши транспортни барања.

Царинење

Базирани на нашето повеќе-годишно искуство во областа на логистиката, Царинските постапки…

КОНОПС – Дополнителни услуги

Заради потребата на клиентите, континуирано да ги прилагодуваат своите производи…

Интерна Логистика

Nelt на своите клиенти им обезбедува услуга на управување со логистичките процеси во рамките на нивните…

Складирање

Во сегментот на складирање на стоки, подготвени ги дочекуваме барањата на новите клиенти…

Услуги во јавниот царински склад

Врвната техничка опременост и искуството на вработените ни овозможуваат да обезбедиме комплетна…

Достава

Робата на купувачите се доставува со флота која брои 250 доставни возила со носивост…

23000 +

FTL годишно

72000 +

Царинска постапка годишно

125000 +

Простор за складирање m2

8500 +

Дневна испорака