Складирање

Складирање
Nelt LSP - Warehousing

СКЛАДИРАЊЕ

125,000 m2 Складишен Простор | Nelt LSP

Во сегментот на складирање на стоки, подготвени ги дочекуваме барањата на новите клиенти, бидејќи низ годините и  богатото искуство стекнато со постојаните клиенти кои се лидери во одредени индустрии, развивме експертиза и инфраструктура од преку 125.000 м2 простор за складирање во амбиентален, ладен и замрзнат режим на пазарите во Македонија, Србија, Црна Гора и Босна и Херцеговина.  Во текот на 2015, постоечкиот WMS е унапреден со најновата Pick by Voice технологија на работа.

Царинење

Базирани на нашето повеќе-годишно искуство во областа на логистиката, Царинските постапки…

КОНОПС – Дополнителни услуги

Заради потребата на клиентите, континуирано да ги прилагодуваат своите производи…

Интерна Логистика

Nelt на своите клиенти им обезбедува услуга на управување со логистичките процеси во рамките на нивните…

Транспорт

Вашите потреби во областа на транспортот на различни температурни режими, ги сервисираме…

Достава

Робата на купувачите се доставува со флота која брои 250 доставни возила со носивост…

Услуги во јавниот царински склад

Врвната техничка опременост и искуството на вработените ни овозможуваат да обезбедиме комплетна…

23000 +

FTL годишно

72000 +

Царинска постапка годишно

125000 +

Простор за складирање m2

8500 +

Дневна испорака