Србија

Србија | Nelt LSP

Благодарение на искуството стекнато во текот на 25 години работење и експертизата во управувањето со разни текови на стоки, од храна, преку хемија и фармација до технологија, станавме водечка компанија од доверба чии резултати продолжуваат да ги поместуваат границите.

Воспоставивме систем на интегрирани логистички услуги, од меѓународен и домашен транспорт и посредување во царинските процеси, до складирање во различни температурни услови во царинските и во нецаринските складови. Покрај тоа, ние вршиме дополнителни услуги и активности на пакување, ко-пакување и етикетирање во повеќе милионските пазари.

Го отворивме првиот приватен интермодален терминал во Белград, со што се овозможи сигурно и економично поврзување со јадранските, грчките и со другите европски пристаништа. Остварена е соработка со голем број на бродарски компании како што се – COSCO, CMA CGM и MAERSK, кои, благодарение на одличната локација и инфраструктура, го препознаа интермодалниот терминал на Nelt како логистички центар на Балканот.

Ние сме член на European Food Networka (EFN).

Добивме статус на Овластен Економски Субјект во Србија, со што се поедноставуваат постапките за царинење и се гарантира безбедност и сигурност во синџирот на снабдување.

Oстваривме долгогодишна, успешна соработка со најголемите светски компании, како што се P&G, PMI, Dr Oetker, Lactalis, VIP Mobile, Mondelez, Wrigley, Ball Packaging, TDR, Samsung Electronics…

Посетете не’

Нелт Цо, Маршала Тита 206
11272 Добановци, Белград

Контактирајте не’

+381 11 3779 146, +381 11 2077 340,
+381 64 8474 839
lsp@nelt.com

 

20000 +

FTL годишно

10000 +

Царинска постапка годишно

100000

Простор за складирање m2

6000 +

Дневна испорака