За нас

За нас
O nama

ЗА НАС

Nelt LSP | Меѓународно искуство во обезбедување на Логистички
Услуги

Nelt има долгогодишно искуство во обезбедување на сите видови на логистички услуги на клиентите од различните индустрии. Познавањето на специфичните барања е нашата сила, поради која многумина со голема доверба ни оставија комплетните процеси или сегменти на своите синџири за снабдување.

Нa Nelt можете да сметате при оптимизирање на логистичките трошоци на работењето преку побрзи процеси, заштеда на време, транспарентност и помала администрација. На овој начин, на своите клиенти им обезбедуваме максимизирање на ефикасноста и минимизирање на трошоците.
Доколку е потребно, на клиентите им креираме комплетна логистика според нивните специфични потреби.

Наши клиенти: P&G, PMI, Dr Oetker, VIP Mobile, Mondelez, Wrigley, Ball Packaging, TDR, MARS, Samsung Electronics…

23000 +

FTL годишно

72000 +

Царинска постапка годишно

125000 +

Простор за складирање m2

8500 +

Дневна испорака