Црна Гора

Црна Гора | Nelt LSP

Со стекнување на 80% од сопственичкиот удел во компанијата Montenomaks C&L, Логистички лидер на црногорскиот пазар, значително е проширена логистиката на компанијата Neregelia, членка на Nelt Група и најголемата дистрибутивна компанија во Црна Гора.

Деловното совршенство во дистрибутивниот домен на Neregeliа, изградено во текот на две децении работа, со долгогодишно искуство во логистиката и шпедицијата во Montenomaks, го презентираме на пазарот како единствена понуда за интегрирани логистички услуги.

Одговорното исполнување на барањата на пазарот и следењето на светските трендови во областа на логистиката, со поддршка на стручниот и одговорен персонал, го донесоа Montenomax C&L на позицијата на која што е денес. Инвестицијата во Дистрибутивниот логистички центар во Даниловград, во рамките на кој функционира Царинската експозитура Даниловград, овозможи обезбедување на интегрирана услуга и преземање на целосна грижа за стоката на клиентите, ја прави компанијата единствена на пазарот на Црна Гора. Во состав на нашата мрежа денес влегуваат Подгорица, Даниловград и уште од 10 канцеларии кои се наоѓаат на клучните гранични премини, двата аеродроми во Црна Гора и во пристаништето Бар.

Ние сме лиценцирани IATA cargo агенти и застапници сме на компанијата FEDEX за Црна Гора.

*Ценовник
*Општи услови

Посетете не’

Mонтеномакс Ц & Л, Ћурилац bb
81410 Даниловград

Контактирајте не’

+382 77 200 001

+382 67 188 081

info@montenomaks.co.me

 

2500 +

FTL годишно

60000 +

Царинска постапка годишно

11000

Простор за складирање m2

1100 +

Дневна испорака