03272019.til2019savacentar ful-707

Нелт за системот за безбедност на конференцијата тил 2019

Конференцијата „Транспорт и логистика на Југоисточна Европа и Дунавскиот регион – ТИЛ 2019“ на 27 март ја отвори потпретседателката на Владата на Србија и министерка за градежништво, сообраќај и инфраструктура…

03272019.til2019savacentar ful,dodela-82

Признание за придонес кон развојот на проектот „Еден појас, еден пат“

На овогодинешната бизнис-конференција „Транспорт и логистика 2019“ на компанијата Нелт ѝ е врачена награда „Brand Leader Award 2019“ за извонредна соработка и придонес кон развојот на проектот „Еден појас еден…

4B6A0894

Нелт на логистички форум во Романија

Логистичката асоцијација на Романија беше домаќин на форумот „Можности и предизвици во трговијата помеѓу Србија и Романија“ во Темишвар на 21 март. Поддршка при реализацијата на колегите од Романија им…

DSC_1933

„AmChamps – Young leaders in change“ во Нелт

Нелт традиционално ги пречека учесниците во програмата „AmChamps – Young leaders in change“ во својот деловен комплекс во Добановци. Учесниците од шестата генерација поблиску се запознаа со работата на компанијата…

Diplomacy & Commerce 2019

Нелт и Кока Кола ја поделија наградата на списанието Diplomacy & Commerce за најдобра општествено одговорна компанија

Списанието Diplomacy & Commerce, синдикација од лондонскиот весник The Economist, го прослави својот трети роденден на 20 март во Националниот музеј во Белград и во таа прилика додели награди од…

Ne lsp

Придонес на Нелт кон заштитата на животната средина

Нелт активно се занимава со собирање и одлагање на амбалажен отпад преку овластениот оператор Секопак. Во 2018 година обезбедено е повторно искористување на 800 тони амбалажен отпад од пазарот на…

5

Отсега во Нелт „Ден за нововработени”

Првиот „Ден за нововработени“ е одржан на 13.02. во Централниот дистрибутивен логистички центар во Добановци. Полудневната програма е посветена на сите колешки и колеги кои тукушто се приклучуваат на Нелт…

IMG-b9a9baf63e5bf1377102f8db6ab92604-V - Copy

IV акција „Срце на терен“

Интерната акција на вработените во компанијата Нелт под називот „Срце на терен“ е организирана последните денови од јануари. По четврти пат вработените во менаџментот, дистрибуцијата и логистика поминаа заеднички работен…