Bosna i Hercegovina

Bosna i Hercegovina | Nelt LSP

Neltovu postojeću infrastruktura u Bosni i Hercegovini čini 2.000 m2 kancelarijskog i 7.500 m2  skladišnog prostora u ambijentalnom, hlađenom i smrznutom režimu. Pored Sarajeva, imamo distributivno-logistički centre u Bijeljini i Banja Luci koji, uz cross dock u Mostaru, omogućavaju da se ostvari više od 20.000 isporuka mesečno na teritoriji cele BiH.

Našu flotu čini više od 50 dostavnih vozila. Efikasnost dostave omogućena je zahvaljujući primenjenim tehnološkim sistemima ERP- SAP, TMS-Sky Track, WMS- GOLD koji su međusobno povezani i zajedno daju optimalna rešenja u realizaciji logističkih zadataka.

Pored skladištenja, skladišne manipulacije i dostave, Neltov sistem integrisanih logističkih usluga čine usluge međunarodnog transporta, carinjenja i špedicije. Benefiti koje naši klijenti dobijaju korišćenjem ovog sistema su smanjivanje rizika i manji troškovi, fleksibilnost reagovanja na eventualne promene na tržištu, fokus na svoj osnovni biznis. Omogućeno je međusobno povezivanje sistema klijent – provajder, čime se obavlja elektronska razmena podataka, naloga, izveštavanja.

Kompanije, naši logistički klijenti danas su Bosnaplod, Lactalis, R&S, Atom, Jami, Lukas Nakic, Fratello, Bonita, JTI, Hepok, Telrad.

Posetite nas

Nelt Doo
Aerodromska bb 71123 I. Sarajevo

Kontaktirajte nas

+387 57 318 965,
+387 65 405 416
lspbih@nelt.com

350 +

FTL godišnje

1400 +

Carinskih postupaka

7500

Skladišnog prostora m2

1000 +

Isporuka dnevno